Pravila koriščenja

Postovani kupci,molimo Vas da pre nego sto poručite naše proizvode,pažljivo pročitate uslove korišćenja.Svakom kupovinom preko našeg sajta znači da ste pročitali uslove i da se u potpunosti slažete sa njima.

Isporuka naručene robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Kupac ima pravo da u zakonskom roku od 14 dana prodavcu vrati robu bez predhodnog objašnjenja.Prodavac je,u tom slučaju,dužan da Kupcu u roku od 7 dana vrati celokupan iznos plaćene robe.Troškove dostave kao i povraćaja robe,u tom slučaju,snosi Kupac.

Kupac ima pravo na zamenu proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke.
Dostavne troškove kod zamene proizvoda takodje snosi Kupac.

Kod porudžbina čija je vrednost jednaka ili veća od 3000 dinara isporuka je besplatna.U slučaju vraćanja ili zamene proizvoda novonastale dostavne troškove snosi Kupac.

Poručena roba isporučuje se kupcu direktno na adresu koju je naveo prilikom zahteva za naručivanje.Kupac će biti telefonski ili putem mejla naknadno obavešten o tačnom danu i okvirnom vremenu kada treba da očekuje isporuku poručenih proizvoda.Ukoliko isporuka naručene robe bude onemogućena zbog odsustva Kupca ili druge osobe predvidjene ovim uslovima i ako roba bude morala da se vrati u mesto polazišne isporuke Kupac je dužan da snosi troškove nastale zbog povraćaja robe.

Bomax properties doo kao prodavac garantuje za kvalitet,ispravnost i saobraznost proizvoda koje isporučuje Kupcu.

Kod pruzimanja pošiljke Kupac u prisustvu dostavljača vizuelno proverava paktet.Ukoliko na pošiljci uoči oštećenja,nagnječenja ili pocepane delove Kupac je dužan da zahteva otvaranje paketa u prisustvu lica koje je dostavilo isti.U slučaju da je roba oštećena službenik kurirske službe će sastaviti zapisnik o reklamaciji i Kupac tom prilikom nije dužan da plati i primi poručeni proizvod.

Proizvode koje ste poručili i želite da kupite preko sajta www.rasveta-beograd.rs možete platiti na dva načina:
1.Gotovinom - plaćanjem direktno kuriru prilikom isporuke proizvoda.
2.Virmanski-direktnom uplatom na tekući račun prodavca Bomax properties     d.o.o. prema instrukcijama za plaćanje koje će Vam biti poslate na mail  
   adresu nakon potvrde porudzbine.

Kod poslednjeg koraka porudzbine klikom na dugme poruči automatski će Vam biti poslata poruka na e-mail da je porudžbina uspesno primljena.U roku od 24h dobićete odgovor i telefonsku potvrdu o statusu,dostupnosti i roku isporuke.

Ukoliko nakon Vaše porudžbine ustanovimo da nismo u mogućnosti da Vam isporučimo naručene proizvode, dobićete obaveštenje putem e-maile kao i telefonskim putem da Vaša porudžbina nije u mogućnosti da bude realizovana.U tom slučaju pourdžbenica će se smatrati otkazanom.

Internet prodavnica www.rasveta-beograd.rs koja posluje u sastavu preduzeća Bomax properties d.o.o. maksimano se trudi i nastoji da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima,specifikacijama,fotografijama i cenama.Međutim ne možemo garantovati da su sve informacije u potpunosti tačne,samim tim ne priuzimamo odgovornost zbog eventualno nastlih grešaka.

Tačno stanje zaliha ,dostupnost kao i proveru cena možete dobiti pozivanjem broja 011/239-82-71.